Info chalet

Info chalet

Onze chalet is geschikt voor 5 personen.

De chalet beschikt over een ruime woonkamer met een open keuken, 2 slaapkamers en één badkamer. In de woonkamer staan twee zeer comfortabele grote slaapbanken, een tafel met 4 stoelen, een smart tv en een gaskacheltje. Bovendien is er kindermeubilair en spelletjes/speelgoed te vinden. Ook beschikt de woonkamer over een terrasdeur die leidt naar het terras.

De keuken beschikt over een koelkast, fornuis, gootsteen en kastjes met keukengerei.

In de chalet is één slaapkamer met tweepersoonsbed. Deze slaapkamer beschikt over twee kasten. De andere slaapkamer beschikt over een enkel bed en een stapelbed. Ook beschikt deze kamer van een kastje. De badkamer bestaat uit een douche, toilet en wastafel.

Buiten de chalet is een terras met tafel en buitenstoelen. Ook behoort het stukje gras tussen de chalets erbij. Naast de chalet staat een klein schuurtje met twee fietsen en een kinderzitje tot uw beschikking. Overigens zijn wij niet verantwoordelijk voor de staat van onderhoud van de fietsen. In het schuurtje kunt u ook de kussens vinden voor de buitenstoelen en gereedschap. Naast het schuurtje ligt buitenspeelgoed voor de kinderen in de bak.

De ligging van de chalet is erg landelijk, in de omgeving van duinen en bos op de mooie camping Duinland in Midsland. Vanwege de centrale ligging is dit de ideale uitvalsbasis voor fietsliefhebbers en vanwege de rustige ligging is het zeer veilig voor de kinderen.

Voor meer informatie over de camping, klik hier. Of kijk zelf op de site van Duinland.